Vinete pane

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 vinete
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • sare
  • piper
  • faina
  • 2 oua

Mod de preparare

Vinetele se taie rondele si se sareaza lasandu-le 30 min. Luam vinetele si le clatim in apa rece si le lasam la stors. Dam ceapa pe razatoare si usturoiul pe razatoarea mica si le amestecam cu ouale batute bine. Vinetele se dau prin faina, ou si pesmet si se prajesc.

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise