Vinete la cuptor cu soia si ciuperci

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3-4 vinete potrivite
  • 3 cepe potrivite
  • 200 g ciuperci
  • 200 g soia granulata
  • bulion
  • 200g smantana
  • 1 ou
  • branza/cascaval
  • ierburi aromatice
  • 5 triunghiuri de branza topita
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Vinetele se curata de coaja si se pun la fiert 10 minute, dupa ce au devenit moi se pun la scurs. Soia se pune la fiert conform instructiunilor de pe pachet, dupa ce este fiarta se pune la scurs si o presam cu o lingura. Taiem ceapa cubulete si o punem la calit in ulei,apoi se adauga ciupercile curatate si taiate marunt si le calim 5 minute amestecand continuu Apoi, se adauga bulion dupa gust si soia si se condimenteaza cu piper, sare dupa gust si condimente aromatice.

Ungem o tava cu unt, punem un strat de vinete, apoi compozitia cu soia, bucati de branza sarata sau cascaval si alt strat de vinete. Smantana o amestecam cu oul si o punem peste vinete,eu am pus apoi si branza topita pe care am taiato felii subtiri si presaram cimbru. Dam tava la cuptor timp de 30-40 de minute.

Pofta buna!

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Incearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...

Sarmale de post cu ciuperci și orez

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise