Vinetele se taie pe lungime in doua, se scobesc iar miezul se taie cuburi la fel ca si rosiile decojite, iar ceapa si ardeii se taie fideluta.
Se caleste ceapa pana devine aurie, se adauga ardeiul, apoi vinetele, un strop de apa, iar la urma rosiile si orezul in prealabil fiert pe jumatate. Se condimenteaza cu sare, piper si se adauga verdeata tocata.
Se umplu vinetele cu compozitia obtinuta, se decoreaza cu cascavalul ras si maslinele taiate felii, se asaza intr-o tava cu ulei si se dau la cuptor ½ ora.
Pentru decor am folosit si un ardei pe care l-am umplut cu aceeasi compozitie.
Acest preparat este excelent ca si garnitura pentru friptura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise