VINETE LA CONGELATOR

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
VINETE LA CONGELATOR

Ingrediente

  • Vinete
  • sare
  • pungi pentru congelator

Mod de preparare

Vinetele se coc pe jar pe toate partile, apoi se pun intr-un vas acoperit cu un capac. Vinetele se aseaza randuri si se presara cu sare. Cand se racesc se curata de coaja si se lasa la scurs. Dupa ce s-au scurs le punem in pungi groase si apoi la congelator. Se consuma in maxim 7 luni de cand au fost coapte.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise