Vinete gratinate

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1vanata
  • 2catei de usturoi
  • 100g cascaval
  • 100g branza cu mucegai
  • rosii cherry fata coaja
  • 2linguri ulei de masline
  • sare daca e nevoie
  • piper
  • oregano

Mod de preparare

Vanata spalata,uscata,taiata cubulete,pudrata cu sare,se caleste in putin ulei iar dupa ce s-a rumenit,se opreste focul se adauga usturoiul taiat,cascavalul cubulete mici,se amesteca repede apoi se imparte compozitia in forme mici termorezistente,deasupra se pudreaza cu piper,oregano,se pun cubulete de branza cu mucegai si rosii oparite si curatate de coaja;se lasa la cuptor 20min si se serveste imediat cu paine prajita.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise