Vinete gratinate

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1vanata
  • 2catei de usturoi
  • 100g cascaval
  • 100g branza cu mucegai
  • rosii cherry fata coaja
  • 2linguri ulei de masline
  • sare daca e nevoie
  • piper
  • oregano

Mod de preparare

Vanata spalata,uscata,taiata cubulete,pudrata cu sare,se caleste in putin ulei iar dupa ce s-a rumenit,se opreste focul se adauga usturoiul taiat,cascavalul cubulete mici,se amesteca repede apoi se imparte compozitia in forme mici termorezistente,deasupra se pudreaza cu piper,oregano,se pun cubulete de branza cu mucegai si rosii oparite si curatate de coaja;se lasa la cuptor 20min si se serveste imediat cu paine prajita.

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasa

Incearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise