Vinete gratinate

Timp pregatire
135 minute
Complexitate
redusa
Vinete gratinate

Ingrediente

  • 1-2 vinete depinde de masura
  • 2-3 rosii
  • 3-4 felii de cascaval sau sotilette
  • sare,origano,ulei masline

Mod de preparare

Vanata inainte de a o introduce in cuptor,o taiem felii,o presaram cu sare fina si o tinem pe servetel de hartie cam 2 ore in modul acesta lasa toata apa!

Rosiile le taiem felii si le asezam pe feliile de vinete care au fost in prealabil sterse cu servetel de bucatarie!

Presaram sare fina peste rosii,origano,ulei de masline,iar in final feliile de cascaval;

Introducem totul in cuptorul cald 200°C timp de 15-20minute in functie de cuptorul DVS;

Se servesc calde dar sunt bune si reci!

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise