Vinete gratinate

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 vinete potrivit de mari
  • lingura de unt moale
  • pesmet
  • 1 ceasca parmezan ras(se poate folosi si cascaval)
  • faina
  • ulei pentru prajit vinetele
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Vinetele se taie rondele sau felii in lung si se presara cu sare ;dupa 10 min se sterg cu un servetel,se dau prin faina si se prajesc in ulei fierbinte

Un vas termorezistent se unge cu unt,se pune un strat de vinete ,apoi se presara pesmet si deasupra brinza rasa .Se procedeaza asa pina se termina vinetele.Deasupra se pune mai multa brinza si bucatele de unt .

Se da la cuptor moderat pina se rumeneste

Se serveste cald.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise