Vinete cu piept de curcan

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente pentru 4 persoane:
  • 400 g de piept de curcan (pui),
  • 1 vanata potrivita,
  • 200 ml de sos de rosii,
  • 200 g branza,
  • 2 linguri de parmezan,
  • sare,
  • piper,
  • faina,
  • ulei de masline,
  • ulei pentru prajit.

Mod de preparare

Batem putin pieptul de pui, il saram si piperam. Taiem si vanata felii nu foarte subtiri, le saram si le lasam 30 minute. Intr-o tigaie cu putin ulei prajim pieptul de curcan 4-5 minute si il deoparte. Prajim si felii de vanata trecute prin faina in prealabil. Pregatim un vas termorezistent, il ungem cu putin ulei de masline si 2 linguri de sos de rosii, facem primul strat cu felii de vanata, al doilea cu piept de curcan si al treilea cu felii de branza. Terminam cu un strat de vinete , sosul de rosii si parmezan. Bagam la cuptorul deja incins ptr. 20 de minute la 180°. Pofta buna

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise