Mod de preparare:
Vinetele spălate se taie rondele de 7-8 mm (o jumătate de deget), se prăjesc în ulei şi se pun la scurs în şervet. Gogoşarii se spală şi se taie în felii subţiri de 3-5 mm (un sfert de deget). Oţetul cu apa, sarea, zahărul , piperul şi foile de dafin se fierbe şi se opăresc gogoşarii.
Se pune în borcane alternând un strat de gogoşari cu un strat de vinete. Se umplu borcanele se completează cu zeamă şi se pune un căţel de usturoi. Borcanele se sterilizează la cuptor circa 20 minute.
Poftă bună!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise