Vinete cu cascaval

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 vinete (1 kg)
  • 6 ardei grasi
  • 500 g de rosii
  • 1 ceapa
  • 1 legatura de marar
  • 1 legatura de patrunjel
  • sare
  • ulei
  • delikat ; marar simintina; cascaval

Mod de preparare

Se coc vinetele ca pentru salata, se curata si se rup in fasii. Separat se coc si ardeii, se curata si rup tot in fisii. Intr-o cratita sau vas termorezistent, se pune un rand de felii de rosii, verdeturi tocate, apoi un rand de vinete si unul de ardei. Se repeta dispunerea acestor ingrediente. Se toaca ceapa, se caleste 2-3 minute, in tot uleiul si cind aceasta devine translucida, se ia vasul de pe foc si se pune compozitia peste legumele asezate, se pune sare, apoi se da vasul la cuptor pentru 20 minute.se pune deasupra smintina cu delikat si marar si cascaval ras

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise