Se spala vanata si se curata coaja fasii de 1 cm (zebra). Se taie pe lung in felii de 0,5 cm, se presara cu sare si se lasa la scurs 10-15 minute. Se ia o tava, se unge cu ulei, se da drumul la broiler (grill). Se pun feliile de vanata in tava, se unge fiecare felie cu ulei de masline. Se dau la cuptor pana sunt gata (10-15 minute), intorcandu-se o data. Se pot verifica cu furculita daca sunt facute.Se unge o tava patrata 20 × 20 cm cu ulei. Se pune o felie de vanata, se unge cu sos de rosii, se presara putin oregano, se pune friptura; apoi felie de vanata, sos de rosii, oregano, friptura, vanata, cascaval. Se reia procedeul inlocuind puiul cu sunca si cascaval. Se da la cuptor circa 10 minute pana se topeste cascavalul.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise