Se taie carnea cuburi 3/3cm. si se prajeste in ulei pina devine rumena. Se scoate afara si se pune intr-un vas rezistent la foc. In uleiul ramas se prajesc cartofii taiati feliute pina incep a se rumeni. Se scot afara si se pun peste carne. Sase cepe se taie in cuburi mari, se calesc in acelasi ulei pina devin sticloase. Se scot si se pun peste carne si cartofi. Se calesc vinetele, care au fost taiate in cuburi mari. Cind acestea se inmoaie putin, se scot si se pun in vasul cu carnea, cartofii si ceapa. In uleiul ramas se pune ceapa ramasa, taiata foarte marunt, se caleste, se adauga apoi rosiile taiate. Se prajesc impreuna citeva minute dupa care se adauga supco, piper si doua cani de apa. Cind toata compozitia clocoteste din nou, se ia si se toarna peste ingredientele precedente. Se da la cuptor, la foc potrivit timp de o ora. Pofta buna.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise