Se ţine scrumbia 5-6 ore în apă puţin călduţă, cu burta despicată. Se scot toate oasele, se taie bucăţi de lăţimea degetului.
Se fierb separat, sfecla, cartofii, morcovul şi mazărea sau fasolea. Se lasă să se răcească. Cartofii, morcovul şi sfecla se taie felii subţiri şi se amestecă cu mazărea sau fasolea boabe,ceapa tăiată peştişori, ouăle răscoapte şi castravetele, tăiaţi rotocoale. Se adaugă sarea, uleiul şi oţetul.
Se amestecă bine şi se lasă stea aproape o oră să se pătrundă de ulei, oţet şi sare la frigider. Apoi se aşează în salatieră şi se serveşte.
Poftă bună!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise