Acesta mincare este foarte consistenta datorita ingredientelor de mai sus,mie imi place extrem de mult si o recomand. cu toate increderea :) sper sa va fie pe plac.
-Luam o oala de 7-8 litri si adaugam :Copanul,osul si coasta se desareaza inainte.,morcovul razuit ,spalat si tait in rondele groase,telina si ea spalata si taiata in 2-oua,apa, si lasam sa fiarba cca 1 0ra la foc mic.
-Intre timp curatam pastaile de ate ,le taiem in bucatele mici si le spalam,lasam deoparte
-Taiem rondele cirnatii.
-Scurgem nautul de zeama pe care o are in borcan si lasam la scurs.
-Dovleacul il curatam si pe el de coaja si il taiem in bucati mai groase.
-La fel si cartoful si il lasam in apa pentru a nu se face negru.
-Dupa ce a fiert mincarea ,se adauga pastaile si cirnatii, lasam sa mai fiarba 20 de minute,apoi adaugam:dovleacul,orezul,cartoful si lasam sa fiarba inca 15-20 de minute.Taiem marunt firele de menta si le punem in mincare.
-Se serveste in felul urmator:carnea se scoate intr-o farfurie si supa se serveste in alta farfurie si fiecare mesean isi adauga carne dupa plac.
-Se poate servi si cu o salata.
Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise