Varzari

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 ceasca ulei
  • 1/2 ceasca apa
  • sare
  • faina cat cuprinde
  • 1 varza murata
  • 2 linguri ulei
  • piper

Mod de preparare

Se face un aluat din 1/2 ceasca de ulei,1/2 ceasca de apa,sare si faina cat cuprinde.Aluatul trebuie sa fie potrivit de moale.Se lasa sa se odihneasca jumatate de ora.

Intre timp se taie varza murata,se scurge bine de zeama si e caleste cu 2 linguri de ulei si putin piper.

Aluatul se intinde,se taie in patrate nu prea mari, se umplu cu varza si se intorc colturile spre mijloc in forma de plic.

Se dau al cuptor la foc potrivit pana se rumenesc.

Se pot servi si reci.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise