Varza rosie pentru iarna

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2-3 kg varza rosie,
  • 1 plic picant fix de la Dr Oetker,
  • 1,75 l apa,
  • 0,3 l otet,
  • 150 g zahar,
  • 2 linguri de sare grunjoasa.

Mod de preparare

Se toaca varza fideluta si se freaca cu sarea grunjoasa. Se lasa cca 30 min. pana se mai inmoaie. Se pregateste compozitia de picant - fix conform instructiunilor dupa pachet. Se indeasa foarte bine varza in borcanele curate, peste care se pune compozitia dulce acrisoara , fierbinte. Se inchid borcanele si se tin la temperatura camerei pana a doua zi, apoi se da la rece pana la servire. Se serveste ca salata iarna la orice fel de friptura cu garnitura.

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Reteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise