Varza noua calita cu coasta afumata

Timp pregatire
105 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 verze (3kg)
  • 800g coasta afumata
  • 1 foaie de dafin
  • 500ml bors proaspat
  • sare si piper dupa gust
  • 3 linguri pasta de tomate
  • cimbru, oregano, usturoi, marar uscat (toate dupa gust)
  • 200ml ulei de masline

Mod de preparare

Se pune uleiul intr-o cratita si se adauga coasta taiata bucati, se lasa putin la rumenit.

Se toaca varza marunt si se freaca cu sare, apoi se pune la calit peste coasta. Se aduga condimentele si borsul, apoi se baga cratita la cuptorul incins pentru 20-30 de minute, se scoate si se adauga pasta de tomate, apoi se mai lasa la cuptor pana scade toata zeama.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise