Varza la gratar cu costita si vinete

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 varza marime medie
  • 1/2 kg.costita porc cruda
  • 2 buc. vinete
  • 4-5 rosii decojite
  • crude sau de la borcan
  • ulei floarea soarelui
  • supco
  • piper macinat
  • putina boia rosie.

Mod de preparare

Se pun pe un gratar de teflon, costita feliata si vinetele taiate 1 cm. grosime. Se adauga putin cite putin ulei, functie de evolutia prepararii. Cind costita si vinetele sint rumenite pe ambele parti, se scot si se pun pe un platou. Se mai adauga ulei si se pune pe gratar varza feliata 1/2 cm.grosime. Se caleste pina devine rumena, apoi se adauga costita, rosiile, supco, piperul si putina boia.Se continua cam 5 minute, pina cind totul se omogenizeaza, toate ingredientele fiind cuprinse de un sos minunat obtinut.La final, totul se serveste cu vinetele la gratar.O reteta inedita si foarte gustoasa. Pofta buna.

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise