Se pune varza taiata marunt cu sare intr-un bol si se lasa o jumatate de ora. Se pune la fiert cu apa cat sa o acopere, pana se inmoaie, aproximativ o ora.
Intre timp se prajesc costitele in doua linguri de ulei. Se scot si se scurg pe un servet.
Intr-o tigaie se pune o lingura de ulei si se caleste ceapa. Se adauga doua linguri de apa si se da intr-un clocot. Intr-un bol amestecati faina cu doua linguri de apa, adaugati bulionul, piper si boia. Amestecati bine apoi puneti peste ceapa. Se stinge totul cu o cana de zeama din cea in care a fiert varza si se lasa un sfert de ora sa scada.
Puneti carnea in varza si sosul de ceapa, potriviti de sare daca mai este nevoie, presarati putin marar tocat, adaugati cimbru, foi de dafin si ornati cu feliil de rosii. Bagati la cuptor pentru o jumatate de ora.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise