Varza murata, daca este prea acra sau sarata, se spala bine.
Varza murata, daca este prea acra sau sarata, se spala bine din 1 sau 2 ape caldute si se stoarce bine. Se caleste in 4 linguri de untdelemn caldut, adaugand cate putina apa pentru a se inmuia. Separat, se fierbe orezul.
Intr-o alta oala, se rade ceapa si se caleste in 5 linguri de untdelemn 2 minute. Peste ea, se adauga carnea tocata, putina sare si un varf de cutit de piper. Se prajeste acoperita la foc mic, circa 30 de minute, adaugand cate putina apa cand scade, pentru a nu se arde. Cand toate sunt gata, se amesteca carnea cu orezul,se asaza un rand subtire de varza si unul de orez cu carne. Peste fiecare rand, se pune smantana. Se da la cuptor sa se inferbante bine pentru aproximativ 45-40 de minute.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise