Varza de bruxelles pane

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -0.5kg varza de bruxelles
  • -2 oua
  • -3 linguri faina
  • -sare
  • -piper
  • -1/2 lingurita nucsoara
  • -ulei pt copt

Mod de preparare

Incepem cu varza pe care o curatam de frunzele vestejite sau maroni . Eu pun legume verzi , cumparate, in apa rece (cat mai rece) cu o lingurita de bicarbonat de sodiu sa stea cateva minute.

Pe foc punem o oala cu apa si sare la fiert . cand fierbe adaugam varza curatata si o lasam sa fiarba pana cand se inmoaie putin . Eu am lasat-o cam 6 minute.

O scurgem de apa si o lasam sa se raceasca .

Batem ouale impreuna cu un praf de sare , piper si nucsoara .

Varza o dam prin faina si prin ou .

Intr-o tigaie incinsa punem uleiul iar cand acesta este fierbinte prajim varza in el pe toate partile.

Scoatem pe un servetel de hartie si servim cu sos de rosii , sos de smantana si usturoi sau smantana simpla.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise