Varza de Bruxelles in sos de rosii

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g varza de Bruxelles taiata fideluta;
  • 2 rosii taiate marunt;
  • 5 linguri susan;
  • 3 linguri seminte de floarea-soarelui.
  • Sosul:
  • 3 rosii mari;
  • 3 linguri iaurt;
  • 1/2 lingurita suc proaspat de lamaie;
  • 1/2 ceapa;
  • 1 praf de sare de mare;
  • cateva picaturi de miere;
  • cimbru.
  • 1 knorr mediteranean

Mod de preparare

1. Intr-un castron, se amesteca varza de Bruxelles impreuna cu rosiile taiate, susanul si semintele de floarea-soarelui.

2. Separat, se pregateste sosul, cu ajutorul unui mixer, care se toarna peste compozitia preparata mai sus si se amesteca usor. Se serveste imediat.

Turta dulce

Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa

Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...

Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas

Descopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise