Se ia o cratita, se pune pe foc, se pune cca 150 -200 ml apa, se adauga faina, se amesteca bine pana se omogenizeaza, dupa care se adauga untul topit si se amesteca in continuare sa nu se prinda si sa nu faca cocoloase.
Se asezoneaza preparatul, se adauga treptat zeama de lamaie.
Verzisoarele de Bruxelles se curata de foile vestede, se spala, apoi se pun la fiert in apa clocotita cu sare, se fierb 15 minute, dupa care se pun la scurs si racit.
Intr-o salatiera se pun verzisoarele racite, iar peste ele se pune sosul alb, se presara patrunjelul tocat marunt si se servesc.
In loc de unt puteti folosi margarina, iar daca se cumpara verzisoare congelate, pentru prepararea lor se vor respecta instructiunile de pe punga.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise