VARZA CU SMANTANA SI CASCAVAL

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 kilograme varza alba;
  • 150 ml lapte;
  • 2 linguri faina;
  • 100 grame cascaval;
  • 200 ml smantana;
  • 50 grame unt;
  • sare,pesmet,nucsoara.

Mod de preparare

Varza se curata de frunzele ofilite,dupa care se imparte in 6 parti egale,punandu-se la oparit in apa sarata cu lapte;

Dupa ce a fost oparita,varza se lasa la scurs;

Se pregateste o tava de aragaz,se unge cu unt,se presara cu pesmet,se pune varza scursa,dupa care se adauga,peste aceasta o compozitie din smantana amestecata cu faina si cascaval;

Se da la cuptor,la foc mic,timp de 30 minute;

Se consuma fierbinte.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise