Varza cu costita

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Varza cu costita

Ingrediente

  • O varza alba mica
  • 1 ceapa
  • 200 grame costita afumata
  • 1 rosie
  • 100 ml suc de rosii
  • o legatura marar
  • sare, piper

Mod de preparare

Se taie varza subtire, se adauga sare si dupa jumatate de ora se stoarce de zeama. Se taie costita fasii subtiri, se prajeste putin. Se adauga ceapa taiata marunt, rosia taiata cubulete si sucul de rosii. se condimenteaza cu piper si marar. se fierbe pana varza e gata. Daca e necesar se adauga putina apa la fierbere.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise