Varza acra se caleste in ulei,al dente. Orezul se fierbe separat in apa sarata se scurge, se amesteca cu 1,2 linguri smantana. Se caleste carnea cu mirodenii. Se unge fundul unei tavi cu smantana,se pune un rand de varza, unul de carne unul de orez. Peste orez se pune smantana sa-l acopere, peste orez din nou varza. Se poate repeta operatia. Dar totdeauna, peste ultimul strat de varza se pune smantana din belsug. Secretul gustului, consta in smantana GRASA . Se tine la cuptor o jumatate de ora, sau pana ramane putina zeama. Cine o pregateste, trebuie sa uite de calorii.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise