Varza Calita Cu Afumatura

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - o varza potrivita
  • - 150g afumatura
  • - o ceapa marisoara sau doua mai mici
  • - 2 morcovi
  • - marar
  • - bors dupa gust(eu am folosit o lingura bors magic)
  • - sare si piper
  • - un cub vita
  • - 2 linguri pasta de tomate

Mod de preparare

Se pune afumatura la prajit in putin ulei.

Cand carnea a inceput sa se rumeneasca se adauga ceapa taiata marunt si morcovul dat prin razatoare.

Intre timp tocati varza marunt.

Puneti varza in cratita peste ceapa calita si adaugati apa cat sa acopere totul. Potriviti de sare acoperiti cu un capac si lasati sa fiarba la foc mic.

Cand varza sa fiert adaugati cubul de vita, pasta de tomate si borsul, lasati sa fiarba inca 10-15 minute.

La final adaugati mararul taiat marunt. Serviti cu mamaliguta (eu nu am avut) si ardei iute.

POFTA BUNA!!!

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise