Varza de toaca si se pune la fiert. Alaturi intr-o tigaie se pune carnea la calit, cand este aproape facuta se pun morcovii(rasi), ceapa(taiata marunt) si un ardei. Separat intr-un blender se pun rosiile si ardeii ramasi si se mixeaza. Compozitia rezultata se adauga peste legumele si carnea calita si se asezoneaza cu sare, piper si busuioc.
Varza dupa ce a fiert se scurge de apa, se pune intr-o cratita mare peste care se toarna sosul rezultat anterior. Se decoreaza cu jumatati de rosii si se da la cuptorul incins cca 35-40 min.Cand este gata se adauga patrunjelul si mararul.
Se serveste cu mamaliguta si smantana dupa pereferinta.
Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise