Se spala foarte bine carnea de iepure. Se condimenteaza cu sare, piper, si mai comod vegeta. Se lasa o ora pentru a fi patrunsa de condimente. Se incinge un ulei de masline intr-un wock, sau tigaie mai mare. Bucatile de carne se prajesc pana capata o crusta maronie, timp in care putem curata urmatoarele: morcov (substantial in functie de cantitatea carnii de iepure si taiat rondele), ardei (taiat bucati mari), ardei iute (intreg), ceapa (taiata relativ mare), usturoi(batut sub cutit). Carnea se scoate de la prajire dupa ce crusta e formata intr-un bol cu capac. Intre timp, adaugam legumele mai sus enumerate in uleiul in care s/a prajit carnea. Legumele,toate la un loc, la foc mic, urmarim sa nu se arda. Revenim cu carnea de iepure in wock sau tigaie si o amestecam cu legumele, care sunt (indicat)de jumatate prajite. Atunci cand constatam ca legumele sunt relativ prajite - aspect sticlos - adaugam apa pana ce se acopera carnea. Totul se fierbe sub capac. Spre final, dupa ce apa scade, adaugam: 1- foaie de dafin, patrunjel verde, usturoi pisat. Pofta buna si mancati sanatos!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise