Se fierbe rasolul impreuna cu zarzavaturile de supa obisnuite. Dupa fierbere, zeama impreuna cu zarzavaturile se prepara ca supa si se serveste ca atare.
Carnea se taie in cubulete 2/2 cm.si se asaza intr-un bol ceramic, de sticla sau inox.
Se prepara o maioneza de usturoi astfel:
- usturoioul curatat se pune in blender si se face pasta.
- se adauga apoi, in blender sau intr-un vas separat, sare si ulei, putin cite putin, se amesteca bine, exact asa cum se face de obicei maioneza. Se obtine o jumatate de cana de maioneza de usturoi. Atentie mare caci acest tip de maioneza se taie foarte usor.
- Se adauga compozitia peste carnea taiata cubulete, se adauga smintina si se omogenizeaza totul prin amestecare usoara. Daca este nevoie se mai adauga sare si in final patrungelul taiat marunt.
Inainte de a se consuma este bine a se pastra ceva timp in frigider pentru-ca toate ingredientele sa se patrunda bine. Este un aperitiv excelent, caruia i se da calificativul \"super\" de catre nepotul meu Andreas de 6,5 ani.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise