Puneti 2 linguri de zahar si 100 ml de lapte intr-o cratita.
Cand laptele e cald, adaugati o foaie de gelatina si luati de pe foc. Adaugati jumatate din branza, amestecati si adaugati 1 lingura de suc de lamaie.
Puneti amestecul intr-o forma mica de chec tapetata cu folie si puneti la rece cam o ora.
In acest timp, puneti 2 linguri de zahar intr-o cratita , adaugati apa si dati in clocot. Adaugati pliculetul de ceai aromat. Opriti focul, adaugati gelatina si lasati sa se infuzeze cam 5 minute.
Taiati caisele in cubulete mici. Adaugati in sirop, la fel si strugureii. Apoi puneti pe primul strat de branza si mai dati la rece cam 1ora.
Repetati operatia cu restul de branza; acum adaugati 2 foi de gelatina ca sa obtineti un soclu solid. Turnati peste chec si mai puneti la frigider o ora.
Cand e legat, intoarceti preparatul, scoateti folia si serviti cu un sos de fructe(de caise, de exemplu).
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise