Salam de biscuiţi reţetă
Salam de biscuiţi reţetă
Pentru a pregati acest salam de biscuiti, procedam astfel. Într-o crăticioară, am pus pe foc mediu smântâna lichidă împreună cu untul și am adus la punctul de fierbere. Într-un bol, am pus ciocolata, cafeaua și romul și am turnat smântâna fierbinte peste, lăsând 2 minute. Apoi am început să amestec în bol, până se topește complet ciocolata și avem o cremă fluida, omogenă.
Acum adăugăm biscutitii, nucile și alunele și amestecăm bine.
Tapetăm o tavă mică cu folie alimentară și turnăm toata compoziția. Lăsăm la rece cel puțin 4 ore, eu am lăsat peste noapte.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise