Ulei de masline cu mirodenii

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Ulei de masline cu mirodenii

Ingrediente

  • Ulei de masline
  • frunze de busuioc 2-3 ramuri
  • sau frunze de rozmarin-2-3ramuri
  • 1sticla goala cu capac sau cu dop.

Mod de preparare

Frunzele de busuioc sau de rozmarin se spala si se despart

de pe ramura.

Se toarna ulei de masline intr-o sticla de 1litru sau se 1/2 de litru se pun frunzele de busuioc sau rozmarin si se inchide sticla ermetic cu un dop sau capac care se insurubeaza.Se pastreaza in frigider sau la un loc racoros 4-5 zile.Sterilizam uleiul cu un tifon si uleiul obtinut il putem folosi la salate sau diferite mancaruri.MERITA INCERCAT.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise