Tzatziki delicios

Timp pregatire
140 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1/2 castravete
  • 1 lingurita de ulei de masline
  • 1/2 lingurita de otet de vin
  • 1 ceasca sau jumatate de cana de iaurt simplu
  • 3 masline sau boabe de struguri

Mod de preparare

1. Se curata castravetele si se taie in jumatate pe lungime. Se scot semintele si se da pe razatoare sau se taie marunt.

2. Castravetele ras se amesteca cu uleiul de masline si cu otetul intr-un bol.

3. Apoi se incorporeaza iaurtul.

4. Se acopera amestecul cu o farfurie si se lasa sa rece in frigider (nu in congelator!) cel putin 2 ore inainte de servire.

5. Se orneaza cu masline sau boabe de struguri.

Pofta buna !

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise