Turtite din faina de orez fara gluten

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Turtite din faina de orez fara gluten

Ingrediente

  • 2 cani faina de orez fara gluten
  • jumatate lingurita sare
  • o lingura ulei de masline
  • jumatate lingurita bicarbonat de sodiu
  • cca o cana apa calduta

Mod de preparare

Amestecam toate ingredientele si framantam pana obtinem un aluat omogen. Impartim aluatul in bilute in functie de marimea tigaii in care se vor coace turtitele. Le intindem pe rand cu sucitorul sau cu mana presarand faina pentru a nu se lipi de blatul pe care le intindem. Le coacem pe ambele parti in tigaia incinsa si unsa in prealabil cu putin ulei.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Pui cu sparanghel si cartofi

Chiftelute de cartofi cu oua de prepelita si branza

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise