* Resturile de pui si piure de cartofi din frigider se pot transforma in turte de cartofi . Acest fel de mancare usor si economic isi are originea in Irlanda.
1. Se amesteca puiul , cartofii, legumele , ceapa verde, oul, sarea, niste piper si rozmarinul. Din umplutura se fac rotocoale ca niste turte , cu diamentrul de circa 6 cm. Se imbraca bine fiecare rotocol in firmituri.
2. Se incinge uleiul intr-o tigaie mare 1 minut, apoi se prajesc turtele in doua grupuri cam 2 minute pe fiecare parte sau pana se rumenesc binisor, adaugandu-se inca putin ulei daca este nevoie. Se pastreaza la caldura primele turte facute , in timp ce se face al doilea rand. Se orneaza si se servesc fierbinti cu salata verde sau salata de varza.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise