Se bate spuma untul cu zaharul brun. Se adauga mierea si se mixeaza. Se adauga ouale si se omogenizeaza bine cu mixerul. Intr-un alt vas se amesteca faina cu praful de copt si condimentele si se toarna peste untul batut cu zaharul si mierea. Se framanta bine aluatul, se inveleste in folie de plastic si se lasa la frigider minim 4-5 ore. In acest interval de timp aluatul se mai framanta de 2-3 ori si se da din nou la frigider.
Se intinde aluatul pe o planseta tapetata cu faina, intr-un strat de 0,5 cm grosime si se decupeaza diferite forme.
Se aseaza formele intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptorul preincins la 180oC. Se scoate tava din cuptor si se lasa sa se raceasca.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise