Se freaca bine branza, smantana, zaharul si zaharul vanilat, plus coaja de portocala. Gelatina se fierbe in apa conform indicatiilor de pe pachet, dupa care se amesteca in compozitia de branza frecata si se omogenizeaza bine. Pasta obtinuta se modeleaza in cilindre groase de circa 1 cm diametru si 8 - 10 cm lungime si se lasa la frigider pt 3 ore. Atentie, cilindrele astfel obtinute nu trebuiesc congelate, ci doar tinute la rece pana devin tari. Se scot din frigider si se imbraca in ciocolata topita, lasandu-se apoi sa se raceasca glazura de ciocolata. Optional se poate forma cilindrele avand partea de sus "taita" si se poate aplica un strat consistent de gem pe ele (gem de caise, capsuni e cel mai gustos). Si aceste cindre se imbraca la fel in ciocolata amaruie si se servesc gata racite.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise