Turnatica

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua,o cana de zahar,o cana de ulei,o cana de lapte,un praf de copt,2 cani si jumatate de faina(cat sa se toarne).
  • Umplutura:200 g branza sarata,2-3 linguri de zahar,un ou(cine vrea poate pune mai multa branza sau branza dulce si stafide).

Mod de preparare

Aluatul se face foarte repede se amestca totul pana iese un aluat moale care se toarna.Se toarna jumatate din compozitie in tava si se da la cuptor cat sa se intareasca 10-15 minute.Intre timp pregatiti umplutura de branza si o turnati peste compozitia din tava,apoi acoperiti cu jumatatea cealalta a compozitiei care a ramas si o dati la cuptor cam 20-25 de minute.Dupa ce o scoateti o taiati si o pudrati cu zahar pudra.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise