Turnata cu budinca de vanilie

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 oua, 15 linguri zahar, 15 linguri ulei, 15 linguri lapte, 2 pliculete praf de copt, vanilie, un praf sare, faina 22 linguri, 2 linguri cacao pt efect marmorat
  • Pentru budinca: 2 plicuri praf budinca din comert si 800 ml lapte, 10 linguri zahar

Mod de preparare

Se bat ouale bine cu sarea, apoi se pune zaharul si se amesteca bine pana se topeste. Se adauga uleiul si se amesteca pana se incorporeaza tot. Jumatate de faina se amesteca cu praful de copt si se pune peste compozitia de ou, apoi se adauga laptele si aromele si la final restul de faina ramasa.

Se opresc 5 linguri din compozitie si se amesteca cu cacao pentru efect marmorat. Jumatate din compozitie se pune in tava si se da la cuptor 20 minute. Budinca se prepara dupa instructiuni. Dupa cele 20 de minute, scoatem tava din cuptor, punem budinca peste blat si adaugam si restul de compozitie, iar deasupra punem amestecul cu cacao amestecand usor cu furculita.

Se da la cuptor inca 20 de minute. Se raceste si apoi se portioneaza. Pofta buna!

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat

Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...

Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasa

Incearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...

Supa chinezeasca de creveti cu taitei

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise