Ttocana de peste

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg peste curatat
  • 3 cepe
  • 30 g faina
  • 6 ardei grasi
  • 6 rosii
  • 6 cartofi
  • patrunjel verde tocat
  • 100 ml. ulei
  • sare piper condimente.

Mod de preparare

Ceapa tocata marunt se caleste in ulei.Se adauga cartofii taiati cuburi mici,ardeii taiati felii,rosiile si 200 ml apa. Se lasa la fiert. Cind sint gata se adauga pestele taiat bucati,sare ,piper,si condimentele.Se serveste fierbinte cu patrunjel verde tocat amestecat cu smintina.

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Incearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...

Sarmale de post cu ciuperci și orez

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise