Trufe de ciocolata

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 125 ml apa
  • 75 g faina
  • 50 unt
  • 2 oua
  • un praf de sare
  • zahar
  • ciocolata rasa
  • crema de ciocolata

Mod de preparare

Faceti un aluat de choux-uri din faina,apa, unt, oua, un praf de sare si o lingurita de zahar.Puneti pasta in seringa la care ati atasat piesa cu gura neteda si faceti pe tava de cuptor gramajoare de marimea unei nuci.Coaceti choux-urile la foc iute, 10 min, lasati-le sa se raceasca, taiati capacelele si umpleti cu crema de ciocolata.Ungeti cu aceasi crema gogoselele pe dinafara si tavaliti-le prin ciocolata rasa, astfel incat sa fie acoperite complet.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise