Traviata

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Paste fainoase 250gr un piept de pui
  • o jumatate ardei rosu
  • si jumatate verde
  • o ceapa potrivita
  • 150 smantana
  • o rosie si 50 suc de rosi
  • ulei

Mod de preparare

Se fierb pastele cu sare, in timp ce fierb pastele se taie pieptul cubulete, ardeiul, ceapa, rosia. Intr-o tigaie mai mare se pune ulei ,pieptul se caleste un pic, dupa aceea punem si restul de legume si le inabusim mai mult.

Intre timp scurgem pastele, le trecem intr-un jet de apa rece, dupa ce s-au inabusit legumele cu pieptul punem rosile, le mai lasam si pe ele 10 minute si dupa aceea punem smantana si sucul de rosii. Pofta buna.

Daca o incercati nu regretati. Cine doreste si vrea se poate manca si cu branza rasa deasupra...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise