Trandafirul rosu

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 rosie
  • frunze verzi de patrunjel
  • leustean sau telina(ce aveti la indemana)

Mod de preparare

Rosia spalata, se curata circular de coaja, incercand sa nu rupem coaja. Rulam coaja rosiei dand forma unui trandafir pe care il folosim la decoratul salatelor sau altor preparate. Rularea se poate face pe orice parte a cojii(cea lucioasa sau cealalta). Din verdeata punem frunze. Asa arata trandafirul rosu.

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat

Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...

Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasa

Incearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...

Supa chinezeasca de creveti cu taitei

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise