Trandafirasi BELLA

Trandafirasi BELLA.-Se intinde pe masa de lucru o foaia de aluat,se masoara pe lungime in patru bucati egale si se taie.

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie
Trandafirasi BELLA

Ingrediente

  • -pachet foietaj BELLA 800 gr.,
  • -4 -5 mere,
  • -1 lingura zahar vanilat,
  • -1 lingura gem de orice fel aveti in casa,am folosit gem de capsuni,
  • -1 lingurita scortisoara macinata.

Mod de preparare

-Se intinde pe masa de lucru o foaia de aluat,se masoara pe lungime in patru bucati egale si se taie.Se unge fiecare bucata de aluat cu gem,se stropeste cu scortisoara si se pun pe margini jumatati de felii de mar,se impatureste de la un capat spre celalalt capat cuprinzand merele in aluat,se formeaza un trandafiras si se aseaza in tava de briose.Se stropesc cu putin zahar vanilat si se dau la cuptorul incalzit deja.Cand merele se rumenesc pe margini inseamana ca sau copt.Scoatem tava din cuptor si presuram zahar vanilat peste trandafirasi.Sa aveti pofta dragilor!

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise