Toscana

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • - 1 kg cartofi
  • - 200 gr piept pui
  • - 200 gr pulpa/muschi vitel
  • - 200 gr pulpa/muschi porc
  • - 250 gr smantana
  • - 5-8 catei usturoi
  • - sare, piper, condimete, cimbru etc

Mod de preparare

Se pun cartofii la fiert in coaja si se lasa pana sunt aproape gata.

Carne se taie cubulete, se condimenteaza bine, se pune la cuptor cu ulei si putin vin, pana este gata.(putin rumenita)

Separat se pun cartofii cojiti si taiati cuburi la cuptor cu putin ulei pana prind o crusta rumena. Inainte cu cateva minute de a scoate cartofii puneti peste ei un sos facut din smantana si usturoi.

Cand sunt gata puneti pe o farfurie carnea si deasupra cartofii cu smantana si eventual putina verdeata.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise