Din cantitatile scrise,ies 5 bucati.
Checul se sfarima;se pune peste el, apoi,crema.facuta asa:
toate ingredientele(in afara de unt),se pun pe foc,mic;se amesteca tot timpul;cind fierbe,se lasa vreo 2 minute(sa se topeasca zaharul).Se adauga,apoi,untul si tot pe foc,se mesteca tot timpul,pina ce untul se topeste si compozitia e omogena.Se ia de pe foc,se pune niste esenta de rom,se lasa sa se raceasca putin(2-3 minute).
Crema aceasta se pune peste checul sfarimat,putin cite putin,framintindu-se bine.
Din aluatul obtinut,se fac tortulete,cu forma ce o aveti;eu am folosit forma de tarta;au iesit 5 tortulete.
Dupa ce tortuletele sint gata,se topeste,pe aburi,ciocolata(20-40 grame),ai,se pune in ciocolata topita,frisca lichida.
Cu aceasta compozitie se glaseaza tortuletele,apoi,se orneaza cu frisca.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise