Tortulet inimioara

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Tortulet inimioara

Ingrediente

  • ½ pachet foetaj Bella
  • 1 plic crema instant de vanilie
  • 250ml lapte
  • 2 lingurite zahar praf
  • 1 plic zahar vanilat
  • 4 lingurite dulceata de capsuni
  • Jeleuri

Mod de preparare

Intindem foaia de aluat pe planseta infainata si decupam cu ajutorul unei forme, 4 inimiare. Punem bucatile de aluat in tava tapetata cu hartie, peste ele punem alta hartie de copt si o tava deasupra (ca sa nu se umfle aluatul, prea tare in pene ). Dam la cuptorul dinainte incalzit, pentru 20’, la foc mare. Lasam blaturile la racit si intre timp pregatim crema conform instructiunilor de pe plic.

Asezam un blat pe farfurie, il ungem cu una lingurita de dulceata si cu un pos, in care am pus crema, decoram mai intai de jur imprejur, apoi mijlocul . Adaugam bombonelele jeleu, pe care le apasam bine in crema si deasupra punem cel de al doilea blat. Decoram cu dulceata si crema .

Ps: dintr-o foaie am decupat 4 inimiare 13/13cm si am realizat 2 tortulete.

Pofta buna !

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise