Spalati si stergeti dovleceii, indepartati extremitatile si taiati-i rondele subtiri.
Curatati ceapa, tocati-o marunt si caliti-o doua minute la foc mic, in doua linguri de ulei incins. Adaugati dovleceii, amestecati, sarati si lasati-i sa se dunstuiasca si ei vreme de doua minute, amestecand din timp in timp.
Spargeti ouale intr-un castron, bateti-le bine cu furculita si adaugati sare si piper.
Turnati ouale batute peste dovlecei, impreuna cu restul de ulei, lasati-le sa fiarba la foc potrivit, amestecand fara intrerupere, si, cand omleta incepe sa se inchege, nivelati-o la suprafata si lasati-o sa se prajeasca (cu capac) circa 12 minute, intorcand-o o data si pe partea cealalta. ş Puneti - cu grija - tortilla pe un platou si serviti-o calduta sau rece.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise