Urda se scurge de zeama daca are si se amesteca cu ouale batute,zaharul,coaja de lamaie rasa,putina sare,bicarbonatul si stafidele.Se omogenizeaza bine dupa care se adauga faina si se amesteca pana se obtine un aluat nici prea gros nici prea subtire.
Se lasa sa se odihneasca 1 ora la temperatura camerei.
Inrt un ceaun se pune uleiul la incins si cu o lingurita se ia din aluat si se pune in uleiul incins.Dupa fiecare data ce luati udati lingurita,asa se desprind mai usor.
Se scot pe un servet incat sa se absoarba uleiul in exces si se pudreaza cu zahar pudra.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise